!!! Booster halen op 5 januari in Dorpshuis Agricola te Baflo !!! – Huisartsenpraktijk Baflo – Baflo

Welkom bij Huisartsenpraktijk Baflo

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Regel met gemak uw zorg online!
In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Terug naar overzicht

!!! Booster halen op 5 januari in Dorpshuis Agricola te Baflo !!!

AANKONDIGING

HUISARTSENPRAKTIJK BAFLO GAAT BOOSTER PRIKKEN

Huisartsenpraktijk Baflo biedt hun patiënten van 18 jaar en ouder een gratis boostervaccinaties aan. Let op: u dient ingeschreven te staan bij Huisartsenpraktijk Baflo!

Wanneer u vóór 4 september 2021 uw tweede vaccinatie heeft gehad, of u heeft vóór 4 september een Covid-besmetting doorgemaakt, dan komt u hiervoor in aanmerking.

De vaccinatie vindt uitsluitend op afspraak plaats!

U kunt zich uiterlijk tot en met vrijdag 31 december 15:00 uur aanmelden door een e-mail te sturen naar:  booster@dienstencentrumbaflo.nl

Vermeld daarbij de volgende gegevens:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Burgerservicenummer (BSN)
  • Emailadres
  • Telefoonnummer

 

De vaccinatie vindt plaats op woensdag 5 januari 2022 in het Dorpshuis Agricola te Baflo.

U krijgt uiterlijk 3 januari een mail van ons met een tijdstip en welke documenten u mee moet nemen.

Bent u onder controle van de trombosedienst? Geeft u dan alstublieft zo spoedig mogelijk aan de trombosedienst door dat u 5 januari de booster krijgt.

Het is mogelijk dat u twee uitnodigingen voor een boostervaccinatie ontvangt, namelijk via de GGD en via onze huisartsenpraktijk. U hoeft maar op één uitnodiging in te gaan. Heeft u al een afspraak bij de GGD en geeft u de voorkeur aan vaccinatie door de huisarts, vergeet dan niet de afspraak bij de GGD af te zeggen.

Publicatiedatum: 23-12-2021