CORONA-Update – Huisartsenpraktijk Baflo – Baflo

Welkom bij Huisartsenpraktijk Baflo

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Regel met gemak uw zorg online!
In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Terug naar overzicht

CORONA-Update

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten?

Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen:

• Ik ben bang dat ik besmet ben met het nieuwe coronavirus 
• Ik wil voorkomen dat ik het nieuwe coronavirus krijg 

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch (0595-422515) contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

Tot slot, neem deze epidemie en de adviezen serieus! Mijd omgang met andere mensen en blijf zoveel mogelijk thuis. Alleen zo kan de omvang van deze epidemie beperkt worden en het aantal mensen met ernstiger ziektebeelden ook beperkt blijven.

Om met de woorden van onze premier te spreken:

Bij alle onzekerheden die er zijn, is één ding volstrekt duidelijk: de opgave waar we voor staan is heel groot en we moeten dit echt met 17 miljoen mensen doen. Samen komen we deze moeilijke periode te boven. Let een beetje op elkaar.We rekenen op u!

Publicatiedatum: 01-06-2021