Afspraken – Huisartsenpraktijk Baflo – Baflo

Welkom bij Huisartsenpraktijk Baflo

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Regel met gemak uw zorg online!
In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Afspraken

Voor het maken van een afspraak op het spreekuur of voor een visite kunt u bellen naar telefoonnummer (0595) 422515.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Als u meerdere klachten heeft, geef dit aan, dan kan de assistente daar rekening mee houden in het spreekuur.

Alleen als u om medische redenen niet in staat bent om naar de praktijk te komen legt de huisarts een visite af. De onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn in de huisartsenpraktijk vaak beter dan thuis.