Online inzage in uw dossier – Huisartsenpraktijk Baflo – Baflo

Adresgegevens

Huisartsenpraktijk Baflo
Kruisstraat 2-A
9953 PL Baflo

info@huisartsenpraktijkbaflo.nl

Tel:0595-422515
AGB: 01058227
Kvk: 54754615of zoek op lichaam


Betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid

Terug naar overzicht

Online inzage in uw dossier

Vanaf 1 juli 2020 hebben patiënten het wettelijk recht op elektronische inzage in hun medisch dossier en op een elektronisch afschrift ervan.
In verband hiermee is OPEN gestart, dit is het landelijke programma dat de eerstelijnszorg ondersteunt om het veilig uitwisselen van gegevens met patiënten mogelijk te maken. Het doel is dat patiënten veilig beschikken over hun digitale medische gegevens via het patientenportaal van onze website.

Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat?

Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in de computer in uw medische dossier.

 Bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet? U kunt inloggen op via het patientenportaal van onze website www.huisartsenpraktijkbaflo.nl .Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Neem dan contact met ons op via 0595-422515, of stuur veilig via  via het patientenportaal van onze website een email naar één van onze assistentes. Kijk ook op Home – Open.

Publicatiedatum: 01-06-2021